Loods Gallagher Europe

Kamphuis Metaalwerken

Bij Kamphuis Metaalwerken zijn we altijd op zoek naar uitdagingen die onze klanten helpen bij het realiseren van hun groeiplannen. Onlangs kregen we de kans om samen te werken met Gallagher Europe b.v., waarbij we een bestaande loods hebben aangepast om plaats te maken voor een nieuwe weg. In deze blog delen we graag meer over dit project en hoe we hebben bijgedragen aan het creëren van ruimte voor vooruitgang.

Het belang van flexibiliteit in infrastructuur: In een dynamische omgeving kan het noodzakelijk zijn om bestaande structuren aan te passen om plaats te maken voor nieuwe ontwikkelingen. Voor Gallagher Europe b.v. was de aanleg van een nieuwe weg cruciaal voor hun bedrijfsvoering. Echter, een deel van hun loods stond ‘in de weg’ en moest worden verkleind om ruimte te maken voor deze essentiële infrastructuurverbetering.

Op maat gemaakte oplossingen: Bij Kamphuis Metaalwerken geloven we in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Voor Gallagher Europe b.v. hebben we nauw samengewerkt om een plan te ontwikkelen dat hun logistieke stromen zou optimaliseren zonder afbreuk te doen aan de structurele integriteit van de loods.

Open chat
Welkom bij Kamphuis Metaalwerken
Waarmee kan ik je helpen?