Overkapping Gomarus College

Kamphuis Metaalwerken

Bij Kamphuis Metaalwerken zetten we ons in om functionele en op maat gemaakte oplossingen te bieden voor diverse toepassingen. Onlangs hadden we het genoegen om samen te werken met het Gomarus College in Groningen aan een bijzonder project: het bouwen van een speciale overkapping voor de praktijklessen bouw. In deze blog delen we graag meer over dit project en hoe onze expertise heeft bijgedragen aan een optimale leeromgeving voor de bouwstudenten.

Een overkapping op maat: Het Gomarus College in Groningen begrijpt het belang van praktijklessen in de bouw en de noodzaak van een geschikte buitenruimte. Daarom hebben ze ons gevraagd om een overkapping te bouwen die specifiek is ontworpen voor de praktijklessen bouw. Ons ervaren team heeft nauw samengewerkt met de school om de specifieke eisen en wensen te begrijpen, en op basis daarvan hebben we een overkapping op maat ontworpen en geproduceerd.

Optimale leeromgeving: Een goede leeromgeving is essentieel voor het succes van praktijklessen bouw. Met de bouw van de overkapping hebben we ervoor gezorgd dat de studenten beschikken over een geschikte en functionele ruimte om hun vaardigheden te oefenen. De overkapping biedt beschutting tegen weersinvloeden, waardoor de lessen ongehinderd kunnen doorgaan, zelfs bij regenachtig weer. Bovendien hebben we gezorgd voor voldoende ruimte en flexibiliteit, zodat de studenten verschillende bouwtechnieken kunnen oefenen en materialen kunnen opslaan.

Veiligheid en duurzaamheid: Bij Kamphuis Metaalwerken staat veiligheid en duurzaamheid voorop. We hebben ervoor gezorgd dat de overkapping voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat de studenten en docenten zich veilig kunnen voelen tijdens de praktijklessen. Daarnaast hebben we hoogwaardige en duurzame materialen gebruikt om ervoor te zorgen dat de overkapping bestand is tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik en verschillende weersomstandigheden. Hierdoor kan het Gomarus College langdurig profiteren van een stevige en betrouwbare overkapping.

Open chat
Welkom bij Kamphuis Metaalwerken
Waarmee kan ik je helpen?