Stelling voor PVC-buizen

Kamphuis Metaalwerken

Bij Kamphuis Metaalwerken streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die de efficiëntie en productiviteit van onze klanten vergroten. Onlangs hadden we het genoegen om samen te werken met loonbedrijf Mulder, waarbij we een speciale stelling hebben ontworpen en gemaakt voor de opslag van grote maten PVC buizen. In deze blog delen we graag meer over dit project en hoe we hebben bijgedragen aan het optimaliseren van hun opslagfaciliteiten.

Het belang van doordachte opslagoplossingen: Als loonbedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende diensten, waaronder de verwerking van PVC buizen, begrijpt Mulder het belang van efficiënte opslagmogelijkheden. Het hebben van een georganiseerd en toegankelijk opslagsysteem voor grote maten PVC buizen kan tijd besparen, de workflow verbeteren en de productiviteit verhogen. Daarom hebben ze ons benaderd om een op maat gemaakte stelling te ontwerpen die aan al hun eisen zou voldoen.

Maatwerkoplossingen voor opslag: Bij Kamphuis Metaalwerken geloven we in het creëren van oplossingen die perfect passen bij de specifieke behoeften van onze klanten. Voor loonbedrijf Mulder hebben we nauw samengewerkt om een stelling te ontwerpen die geschikt is voor de opslag van grote maten PVC buizen. We hebben rekening gehouden met factoren zoals gewichtsverdeling, gemakkelijke toegang en ruimteoptimalisatie, zodat Mulder hun materialen efficiënt kon opslaan en gemakkelijk kon terugvinden wanneer dat nodig was.

Open chat
Welkom bij Kamphuis Metaalwerken
Waarmee kan ik je helpen?