Brandweerkazerne Middelstum

Kamphuis Metaalwerken

Bij Kamphuis Metaalwerken zijn we er trots op dat we kunnen bijdragen aan projecten die de veiligheid en het welzijn van gemeenschappen verbeteren. Onlangs hadden we het voorrecht om samen te werken met Timmerbedrijf Boer aan een belangrijk project: de uitbreiding van de brandweerkazerne te Middelstum. In deze blog delen we graag meer over dit bijzondere project en hoe onze staalconstructie heeft bijgedragen aan de versterking van de brandweerkazerne.

Een solide staalconstructie: Om de brandweerkazerne te kunnen uitbreiden, was een sterke en betrouwbare staalconstructie essentieel. In opdracht van Timmerbedrijf Boer hebben wij deze constructie op maat gemaakt. Ons ervaren team van professionals heeft gezorgd voor een stevige basis waarop de uitbreiding kon worden gebouwd. Met behulp van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen hebben we ervoor gezorgd dat de staalconstructie aan alle vereisten voldeed en de veiligheid van de brandweerkazerne garandeerde.

Montage en beplating: Naast het vervaardigen van de staalconstructie hebben we ook de montage ervan op ons genomen. Dit omvatte het zorgvuldig en nauwkeurig installeren van elk onderdeel op locatie. Ons team van deskundige monteurs heeft ervoor gezorgd dat de constructie veilig en efficiënt werd gemonteerd, rekening houdend met alle noodzakelijke veiligheidsvoorschriften.

Daarnaast hebben we ook de beplating van de uitbreiding verzorgd. Dit omvatte het aanbrengen van de buitenbekleding van de brandweerkazerne, waardoor een uniforme en professionele uitstraling werd gecreëerd. Met oog voor detail en precisie hebben we ervoor gezorgd dat de beplating naadloos aansloot op de staalconstructie en duurzaamheid bood tegen de elementen.

Open chat
Welkom bij Kamphuis Metaalwerken
Waarmee kan ik je helpen?