Zwevend Bordes

Kamphuis Metaalwerken

Bij Kamphuis Metaalwerken zijn we altijd op zoek naar nieuwe en uitdagende projecten die onze creativiteit en vakmanschap naar voren brengen. Onlangs hadden we de eer om een maatwerk zwevend bordes te creëren voor de prestigieuze expositieruimte “De Ruimtela” in het pittoreske Houwerzijl. In deze blog nemen we je graag mee achter de schermen van dit fascinerende project en delen we de bijzondere details van het zwevende bordes.

Een Unieke Visie: Toen “De Ruimtela” ons benaderde met hun visie voor een zwevend bordes, werden we direct geïntrigeerd. Het was een uitdaging waar we met enthousiasme aan wilden werken. Samen met het team van “De Ruimtela” hebben we intensief samengewerkt om het ontwerp tot in de kleinste details uit te werken. We hebben geluisterd naar hun wensen en eisen, en deze omgezet in een op maat gemaakt ontwerp dat volledig aansloot bij de unieke ambiance van de expositieruimte.

Innovatief Ontwerp: Het zwevende bordes moest niet alleen functioneel en veilig zijn, maar ook een visuele blikvanger worden. Ons getalenteerde team van ontwerpers en metaalbewerkers heeft hun creatieve geesten laten werken om een innovatief ontwerp te realiseren. We hebben gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om een zwevend effect te creëren. Het resultaat was een prachtig bordes dat perfect in de ruimte past en de bezoekers betovert met zijn unieke uitstraling.

Vakmanschap en Kwaliteit: Bij Kamphuis Metaalwerken zijn vakmanschap en kwaliteit onze kernwaarden. Voor het bouwen van het zwevende bordes hebben we gebruik gemaakt van ons uitgebreide vakmanschap en jarenlange ervaring. Elk detail, van de constructie tot de afwerking, is met uiterste precisie uitgevoerd. We hebben gezorgd voor de stevigheid en stabiliteit van het bordes, zodat bezoekers er veilig gebruik van kunnen maken. Daarnaast hebben we oog voor esthetiek gehad en gezorgd voor een perfecte afwerking die recht doet aan de unieke sfeer van “De Ruimtela”.

Open chat
Welkom bij Kamphuis Metaalwerken
Waarmee kan ik je helpen?