Reclamezuil

Kamphuis Metaalwerken

Bij Kamphuis Metaalwerken zijn we altijd op zoek naar creatieve manieren om onze klanten te helpen hun boodschap effectief over te brengen. Onlangs hadden we het genoegen om samen te werken met “FAILLISEMENTEN OUTLET”, waarvoor we een indrukwekkende reclamezuil hebben gemaakt. In deze blog delen we graag meer over dit unieke project en hoe we hebben bijgedragen aan het realiseren van de wensen van onze klant.

Een op maat gemaakte reclamezuil: Voor “FAILLISEMENTEN OUTLET” was het belangrijk om een opvallende reclamezuil te hebben die de aandacht van voorbijgangers zou trekken. Om aan hun specifieke eisen te voldoen, hebben we een prachtig stuk vakmanschap gecreëerd. De reclamezuil is ontworpen om op en neer te kunnen bewegen met behulp van een lier, waardoor het eenvoudig is om de borden te verwisselen en bij harde wind de zuil te laten zakken voor extra stabiliteit. Deze functionaliteit maakt het onderhoud en de aanpassing van de reclameborden een moeiteloze taak.

Flexibiliteit en transportgemak: Een ander belangrijk aspect van het ontwerp was de mogelijkheid om de reclamezuil snel te kunnen verplaatsen voor evenementen of andere locaties. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat zowel de reclameborden als het zij-frame demonteerbaar zijn. Dit maakt het transport van de zuil gemakkelijk en efficiënt. Of het nu gaat om een tijdelijke promotiecampagne of een deelname aan een beurs, “FAILLISEMENTEN OUTLET” kan de reclamezuil snel opzetten en afbreken, waarbij ze hun boodschap op elke gewenste locatie kunnen laten zien.

Een combinatie van functionaliteit en esthetiek: Bij Kamphuis Metaalwerken geloven we dat functionaliteit en esthetiek hand in hand kunnen gaan. Naast de praktische aspecten van de reclamezuil, hebben we ook aandacht besteed aan het visuele aspect. We hebben ervoor gezorgd dat het ontwerp van de zuil de identiteit van “FAILLISEMENTEN OUTLET” weerspiegelt, met oogstrelende details en een professionele uitstraling. Het resultaat is een reclamezuil die niet alleen opvalt, maar ook een positieve indruk achterlaat bij voorbijgangers.

Open chat
Welkom bij Kamphuis Metaalwerken
Waarmee kan ik je helpen?